Klinik For Fodterapi | Midlertidig Lukket t.o.m. d.13. april
hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømme punkter, kan vi hjælpe og lindre eventuelle gener og smerter.
Fodterapi aalborg, aalborg fodpleje, hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle, ømme fødder
15861
post-template-default,single,single-post,postid-15861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Midlertidig Lukket t.o.m. d.13. april

Midlertidig Lukket t.o.m. d.13. april

Opdateret d.25 marts
Kære kunder
 
På opfordring fra sundhedsstyrelsen, lukker klinikken midlertidigt fra og med 18. marts og foreløbigt frem til 13. april, da vi selvfølgelig følger retningslinjerne fra folketinget for at mindske mulig smitte med coronavirus.
 
Vi kontakter alle der har en tid i den pågældende periode, og vi vil igen vende tilbage sidst i perioden for at aftale en ny tid. Der ved vi mere om, hvornår vi må åbne igen.
Patienter med akutte problemer kan få behandling og telefonen vil være åben. Tager vi ikke telefonen ved første ring, så læg en besked og vi ringer tilbage.
 
Pas godt på jer selv og hinanden.
 
/Fodklinikken Vesterå