Klinik For Fodterapi | Klinikkens historie
hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømme punkter, kan vi hjælpe og lindre eventuelle gener og smerter.
Fodterapi aalborg, aalborg fodpleje, hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle, ømme fødder
15503
page-template-default,page,page-id-15503,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Klinikkens historie

KLINIKKENS HISTORIE

Fodklinikken i Vesterå åbnede i februar 1978, da Jarl Nordahl besluttede sig for at starte som selvstændig fodterapeut i Aalborg midtby. Beliggenheden har været den samme fra dag et og vi sætter nu som da en ære i at betjene vore kunder med faglig dygtighed og et smil på læben.

Klinikken har i årenes løb haft flere Statsautoriserede fodterapeuter i lokalerne, dog med Jarl som den gennemgående arbejdskraft. I februar 2013 kunne klinikken fejre 35 års jubilæum med Jarl ved roret.

I februar 2015 flyttede vi til større lokaler i Vesterå ca 15 meter fra den oprindelige klinik. Jarls søn, Christian, var begyndt at arbejde i klinikken sommeren før og sammen har vi indrettet en, synes vi, lys og dejlig klinik, hvor vi fortsat kan servicere kunderne.

I 2022 kan du således møde fodterapeuterne Finn Danielsen, Nanna Søgaard og Jarl’s søn, Christian i klinikken. Indimellem er Jarl også at finde, da han ikke helt har sluppet taget i klinikken og fortsat nyder at være lidt med. Alle fortsætter vi i tråd med klinikkens lange historie: Vi behandler unge som gamle professionelt. Kig endelig forbi.

PERSONALE

christian-n

Christian Griffith Nordahl

Jeg er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut fra Skolen for Fodterapi i Randers i 2014. Jeg startede i Vesterå tre dage efter jeg fik min uddannelse. Jeg har allerede, siden jeg afsluttede skolen, deltaget i flere kurser, for at dygtig gøre mig, specielt i at lave indlæg. Med mit efternavn kan jeg nok ikke skjule, at jeg er i familie med Jarl, som er min far. Så lidt arveligt belastet er man vel.

jarl-n

Jarl Nordahl

Jeg er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut fra Skolen for Fodterapi i København i 1977. Siden februar 1978 har jeg været indehaver af Fodklinikken i Vesterå. Jeg har i de sidste år som aktiv fodterapeut deltaget i at arrangeret kurser for studerende og kolleger, med videndeling som mål. Idag går tiden med at nyde mit otium, dog er jeg at finde i klinikken enkelte dage, om ikke andet for at få en kop kaffe.

finn-d

Finn Danielsen

Jeg blev uddannet Statsaut. fodterapeut i december 1996 på Fodterapeutskolen i Randers. Jeg har arbejdet på Fodklinikken Fritjof Nansensvej i knap 20 år. Jeg er fritidsmusiker, hvilket også er min altoverskyggende fritidsinteresse. Over tid vil jeg blive og mere at finde i Fodklinikken Vesterå. 

20220202_130232_1

Nanna Søgaard

Jeg er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut fra Skolen for Fodterapi i Randers i 2022., og glæder mig meget til at komme igang i Vesterå

KONTAKT

Klinikken kan træffes på Telefon 9816 6220 eller e-mail. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvis du har diabetes eller er henvist fra læge og får tilskud gennem den offentlige sygesikring og det er første gang du skal booke tid ved os, så vær venlig at ringe 9816 6220. Vi skal nemlig indhente en henvisning fra læge, og det kræver at du skal oplyse dit cpr.nr., hvilket ikke er lovligt over den online booking.