Klinik For Fodterapi | Ydelser
hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømme punkter, kan vi hjælpe og lindre eventuelle gener og smerter.
Fodterapi aalborg, aalborg fodpleje, hård hud, ned-groede negle, fortykkelse af negle, svamp, ligtorne, revnede hæle, ømme fødder
15644
page-template-default,page,page-id-15644,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Ydelser

Såler og indlæg

Hos Fodklinikken i Vesterå har vi specialiseret os i fremstilling af såler og indlæg til fodtøj. Har du brug for aflastning og støtte, så kom ind og lad os hjælpe dig. Vi specialfremstiller indlæg til dit fodtøj, efter nøje udregninger af netop dine behov. Der er mulighed for at søge tilskud til dette. Læs mere herom under priser. 

Hjemmebehandling

Som en service til kunder, som med tiden får vanskeligt ved at komme til os i Fodklinikken i Vesterå, tilbyder vi hjemmebehandling i dit eget hjem eller på plejehjem. Hjemmebehandling koster som udgangspunkt et ekstra gebyr i forhold til behandling på klinikken. Er der flere behandlinger samme sted, fx på et plejehjem, tager vi selvfølgelig kun gebyr én gang.

Vi aftaler en dag og så kommer vi forbi hos dig.

Fodpleje i hjemmet

Sæsonklare FØDDER

Skal fødderne gøres klar til sommerens sandaler eller en hel vinter lukket inde i fodtøj, er du også meget velkommen. Ring og bestil en tid til råd og vejledning samt spørgsmål om dine fødder eller behandling deraf.

Vi har set det meste, så du skal ikke holde dig tilbage for at vise dine fødder frem – sammen kan vi gøre det bedre! Dine fødder er en altid hårdt belastet del af din krop, som også kræver pleje.

Åbent efter aftale

Klinikken har som udgangspunkt åbent efter aftale hele året rundt undtagen mellem jul og nytår.

Aftal tid

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvis du har diabetes eller er henvist fra læge og får tilskud gennem den offentlige sygesikring og det er første gang du skal booke tid ved os, så vær venlig at ringe 9816 6220. Vi skal nemlig indhente en henvisning fra læge, og det kræver at du skal oplyse dit cpr.nr., hvilket ikke er lovligt over den online booking.

Skriv gerne lidt om hvordan dine fødder har det.

Hvis der ikke findes tid der passer online, så ring endelig: Tlf. 98 166 220.

I hjertet af Aalborg

Du finder os i hjertet af Aalborg tæt ved gågaden Bispensgade, i forlængelse af Gravensgade ned mod fjorden. Der er mulighed for parkering i samme gade og der er let adgang for gangbesværede.